HupWiki

A HupWiki-ből...

(Változatok közti eltérés)
Aktuális változat (2007. január 2., 15:17) (lapforrás)
 
1. sor: 1. sor:
-
Üdvözlünk a HupWiki oldalon. A HupWiki egy [[WikiWiki]] oldal, azaz egy szabadon, bárki által szerkeszthető [[UNIX]]/[[Linux]]/[[BSD]]/[[szabad szoftver]] enciklopédia. A HupWiki a [http://www.hup.hu Hungarian Unix Portal] reményteljes új projektje.  
+
Üdvözlünk a HupWiki oldalon. A HupWiki egy [[WikiWiki]] oldal volt kezdetben, amíg a spammerek és vandálok meg nem találták. Jelenleg egy Wiki-szerű oldal, azaz egy majdnem szabadon, és majdnem  bárki által szerkeszthető [[UNIX]] / [[Linux]] / [[BSD]] / [[szabad szoftver]] enciklopédia. A HupWiki a [http://www.hup.hu Hungarian Unix Portal] reményteljes új projektje. A HupWiki a [[HUP]] információs háttértára, amelyet regisztráció után szerkeszthetnek a tagok. HupWiki hozzáférést [mailto:trey@hup.hu itt] lehet kérni.
-
 
+
-
Mit jelent a [[WikiWiki]]? A WikiWiki egy ''world writeable'' weboldal, amelyet bárki módosíthat, bárki hozhat létre rajta bejegyzést, azt a bejegyzést bárki szerkesztheti, és ezáltal lesz (remélhetőleg) egyre jobb és jobb az oldal.
+

Aktuális változat

Üdvözlünk a HupWiki oldalon. A HupWiki egy WikiWiki oldal volt kezdetben, amíg a spammerek és vandálok meg nem találták. Jelenleg egy Wiki-szerű oldal, azaz egy majdnem szabadon, és majdnem bárki által szerkeszthető UNIX / Linux / BSD / szabad szoftver enciklopédia. A HupWiki a Hungarian Unix Portal reményteljes új projektje. A HupWiki a HUP információs háttértára, amelyet regisztráció után szerkeszthetnek a tagok. HupWiki hozzáférést itt lehet kérni.

Személyes eszközök