Free

A HupWiki-ből...

(Változatok közti eltérés)
Aktuális változat (2004. január 7., 09:25) (lapforrás)
(1l)
 
1. sor: 1. sor:
-
Több jelentéssel rendelkező angol szó. Sokan hajlamosak az ingyenes szóra fordítani a [[szabad szoftver]]es világban, pedig egyértelműen a <b>szabad</b>-ot jelenti, azaz a szabadságot a program használatához, forráskódjához. Az ingyenesség csak egy "mellékterméke", amennyiben nem számoljuk a felhasznált elektromos energiát, [[internet]] összeköttetés díját és egyéb járulékos költségeket (természetesen fen all az a lehetőség is, hogy a szerző irgalmas szamaritánus képében áll, és minden érdeklődőnek ingyen postázza [[Compat Disc|CD]]-n a kért anyagok, netalántán számítógépet is küld akkumlátorral).
+
Több jelentéssel rendelkező angol szó. Sokan hajlamosak az ingyenes szóra fordítani a [[szabad szoftver]]es világban, pedig egyértelműen a <b>szabad</b>-ot jelenti, azaz a szabadságot a program használatához, forráskódjához. Az ingyenesség csak egy "mellékterméke", amennyiben nem számoljuk a felhasznált elektromos energiát, [[internet]] összeköttetés díját és egyéb járulékos költségeket (természetesen fen all az a lehetőség is, hogy a szerző irgalmas szamaritánus képében áll, és minden érdeklődőnek ingyen postázza [[Compact Disc|CD]]-n a kért anyagok, netalántán számítógépet is küld akkumlátorral).

Aktuális változat

Több jelentéssel rendelkező angol szó. Sokan hajlamosak az ingyenes szóra fordítani a szabad szoftveres világban, pedig egyértelműen a szabad-ot jelenti, azaz a szabadságot a program használatához, forráskódjához. Az ingyenesség csak egy "mellékterméke", amennyiben nem számoljuk a felhasznált elektromos energiát, internet összeköttetés díját és egyéb járulékos költségeket (természetesen fen all az a lehetőség is, hogy a szerző irgalmas szamaritánus képében áll, és minden érdeklődőnek ingyen postázza CD-n a kért anyagok, netalántán számítógépet is küld akkumlátorral).

Személyes eszközök