Vita:Debian kiadások

A HupWiki-ből...

A testing leírásánál:

"A teszt disztribúció azokat a csomagokat tartalmazza, amelyek még ugyan nem kerültek be a "stable" kiadásba, de nem jegyeztek fel róluk kiadást akadályozó hibát,"

Nem vagyok teljesen biztos benne, de mintha ez hibás lenne. Tehát testing-ben lévő csomagnak nem lehet RC (release-critical) bug-ja? Ha valaki talál egy RC bug-ot testing-ben lévő csomagban, akkor az kikerül a testingből? Biztos vagyok benne, ez így nem igaz.

Pl. [http://www.linuxmafia.com/faq/Debian/testingfaq.html Unofficial Debian Testing FAQ] szerint is (3. pont) csak 'jobbnak' kell lennie az akkor testing-ben lévő csomagnál, de ettől még lehet RC bugja.

Talán jobb lenne így írni: "A teszt disztribúció azokat a csomagokat tartalmazza, amelyek még ugyan nem kerültek be a "stable" kiadásba, de már használják őket egy ideje." (Tehát azt a mellékmondatot ki kellene venni.) -- abli

jah. ezt a leirast kb. 3 eve irtam, csak most egeszitettem ki a mai allapotra, de meg lehetnek benne hibak. ezert jo, ha mas is atolvassa a masik irasait. --Trey 2004 február 10, 07:18 (CET)

81.182.26.99 mondd már meg nekem miért írod állandóan vissza a Debian Sarge-hoz, hogy az a 3.1-es verzió? Az csak egy feltételezés, valószínűleg az lesz, de ez majd csak a kiadáskor fog eldőlni. Mutass nekem olyan dokumentumot, ahol konkrétan le van írva, hogy az a 3.1. A Sarge még nincs kiadva.. -- 195.56.253.245 2004 március 12, 07:16 (CET)

Debian GNU/Linux ugyanez

A Debian GNU/Linux szócikk szinte pontosoan ugyanezt tartalmazza. Jó ez így? Ajnasz 2007. szeptember 10., 14:08 (CEST)

Személyes eszközök