Szerkesztővita:Nevergone

A HupWiki-ből...

Kosz, hogy letorolted a homokozomat. (azt hittem, be tudom fejezni meg aznap, de nem) na mindegy. A lenyeg: a tablazatok letrehozasa egyaltalan nem trivialis, es kulonbozik a wikipedia.org-tol. Nem dokumentalt.

Na, majd megirom a sajat wiki-mben...


Egészségedre...!

Csak azt felejtetted el, hogy ott a rendes Homokozó, nem kell másikat létrehozni. Ott és abban ki lehet próbálni minden Wiki -vel kapcsolatos dolgot...

Nevergone 2004 október 7, 10:33 (CEST)

Koszi, tisztul a kep. Ami fura, hogyha nem jelentkezek be, es csak egy ip a navem, akkor is felnt van a jobb felso sarokban a (Vita) link. Na, most egy http ://www.hup.hu/wiki/wiki.phtml?title=User_vita:123.45.67.89 oldalt letrehozni kicsit abszurdnak tunik nekem. A masik, amit nem tudok, hogy lehet -e lapot torolni. Pl a crown_homokozojat szeretnem vegervenyesen megsemmisiteni. Vajon lehet? Gondoljunk csak a Free Port with lollipop linkre... Crown 2004 október 7, 10:58 (CEST)

Nos, lapot törölni csak trey tud, ő az adminisztrátora ennek az egésznek. Amúgy ha nem jelentkezel be, akkor is ugyanolyan jogaid lesznek itt, mint a regisztráét usernek, legfeljebb az IP -d alapján leszel nevesítve. Próbálkozz csak nyugodtan, azért van a már említett Homokozó...  :) Nevergone 2004 október 7, 14:19 (CEST)

Személyes eszközök